Skattkammarön (ljudbok) av Robert Louis Stevens
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Robert Louis Stevenson (författare), Fredde Granberg (berättare)

Skattkammarön (Äventyrsberättelser #1) ljudbok

99 kr
(0)
Del 1: Äventyrsberättelser. Den dag en gammal sjöman knackar på dörren till Jims föräldrars värdshus och frågar efter ett rum förändras Jims liv för alltid. Knappt har mannen hunnit avslöja att han har en skattkista i sin ägo, med kartan till en nedgrävd skatt, förrän han faller ner död.  Jim bestämmer sig för att leta rätt på skatten och tillsammans med sina två vänner, doktor Livesay och mr Trelawney, får han tag på ett skepp som ska ta dem till den beryktade Skattkammarön. Men de är inte...
99 kr
Författare Martin Svensson (redaktör), Robert Louis Stevenson (författare), Fredde Granberg (berättare), Niklas Lindblad (annat)
Utgiven 7 Augusti 2017
Längd 4:18
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177790556
Del 1: Äventyrsberättelser. Den dag en gammal sjöman knackar på dörren till Jims föräldrars värdshus och frågar efter ett rum förändras Jims liv för alltid. Knappt har mannen hunnit avslöja att han har en skattkista i sin ägo, med kartan till en nedgrävd skatt, förrän han faller ner död.  Jim bestämmer sig för att leta rätt på skatten och tillsammans med sina två vänner, doktor Livesay och mr Trelawney, får han tag på ett skepp som ska ta dem till den beryktade Skattkammarön. Men de är inte de enda som är ute efter skatten - Svarte hund och enbente John Silver är bara några av de bovar som försöker sätta käppar i hjulen för Jim och hans vänner.