Sherry och stulna juveler för tre gamla damer (
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Minna Lindgren (författare), Stina Ekblad (berättare)

Sherry och stulna juveler för tre gamla damer (Aftonlunden #2) ljudbok

Pris 149 kr
(0)
De tre gamla damerna Siiri, Irma och Anna-Liisa från Rött vin och ett misstänkt mord återkommer här i ett nytt läsäventyr. Det är en ovanligt varm sommar i Helsingfors och Aftonlunden genomgår en stor renovering. Hela boendet är inplastat och när Anna-Liisa utvecklar en astmatisk hosta från byggdammet börjar Irma fundera på en lösning. Deras granne på Aftonlunden, Ambassadören kallad, har en lägenhet stående i den nedgångna stadsdelen Hakaniemi och där flyttar de tre gamla damerna in så läng...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Minna Lindgren (författare), Stina Ekblad (berättare), Emma Graves (annat), Ann-Christine Relander (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 29 April 2019
Längd 11:50
Genrer Deckare
Serie Aftonlunden
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113092010
De tre gamla damerna Siiri, Irma och Anna-Liisa från Rött vin och ett misstänkt mord återkommer här i ett nytt läsäventyr. Det är en ovanligt varm sommar i Helsingfors och Aftonlunden genomgår en stor renovering. Hela boendet är inplastat och när Anna-Liisa utvecklar en astmatisk hosta från byggdammet börjar Irma fundera på en lösning. Deras granne på Aftonlunden, Ambassadören kallad, har en lägenhet stående i den nedgångna stadsdelen Hakaniemi och där flyttar de tre gamla damerna in så länge som renoveringen pågår. Lägenheten är av det storvulna slaget med barkök, discobelysning och ett gigantiskt badrum med jacuzzi. Som om detta inte vore nog, en ofantlig massa sovrum. De tre gamla damerna ser till få med sig så många av vännerna i kortspelsgänget som möjligt och inom kort lever 90-åringarna i ett kollektiv av det ovanliga slaget med två inhyrda nigerianska kockar som Siiri träffat på marknaden. Men det är något mystiskt med lägenheten, de får ibland ovälkomna besökare. Vad har egentligen pågått där? Och varför försöker någon sälja juveler till dem?