Så sjukt kär (somalisk) (ljudbok) av Mårten Mel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mårten Melin (författare), Abdullahi Elmi Mohamed (berättare)

Så sjukt kär (somalisk) ljudbok

95 kr
(0)
Nu finns Så sjukt kär även på somaliska!  Måns är kär i Emma. Fel. Måns är helt sjukt kär i Emma. Vad ska han göra?  Detta är första boken om Måns och Emma, två ungdomar på väg in i puberteten. Serien handlar om livet i skolan, vänskap och spirande kärlek.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Så sjukt kär finns på svenska, arabiska, persiska, och tigrinska, samt på polska (Tak strasznie zak...
95 kr
Författare Mårten Melin (författare), Helena Bergendahl (illustratör), Abdullahi Elmi Mohamed (berättare), Abdi Elmi Abdi (översättare)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 september 2018
Längd 0:15
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178250721
Nu finns Så sjukt kär även på somaliska!  Måns är kär i Emma. Fel. Måns är helt sjukt kär i Emma. Vad ska han göra?  Detta är första boken om Måns och Emma, två ungdomar på väg in i puberteten. Serien handlar om livet i skolan, vänskap och spirande kärlek.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Så sjukt kär finns på svenska, arabiska, persiska, och tigrinska, samt på polska (Tak strasznie zakochany), somaliska (Qandho caashaq) och engelska (Lovesick).