Röda rummet / Lättläst (ljudbok) av August Stri
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
August Strindberg (författare), Dodo Parikas (berättare)

Röda rummet / Lättläst ljudbok

99 kr
(0)
Älskad klassiker på lätt svenska! Röda Rummet, Strindbergs stora genombrott, är känd för sina Stockholmsskildringar men också för satiren och den humoristiska skildringen av Arvid Falks vänner och bekanta. Röda Rummet ställer frågor om hur man som människa ska leva sitt liv. Läsaren får följa Arvid Falk under ett år då hans ideal sätt på hårda prov. De som är goda och har integritet går det dåligt för och de som kompromissar med sina ideal får erkännanden. Denna välkända klassiker är nu åte...
99 kr
Författare August Strindberg (författare), Cecilia Davidsson (medförfattare), Cecilia Davidsson (annat), Dodo Parikas (berättare)
Förlag LL-förlaget
Utgiven 4 Februari 2013
Längd 2:17
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170534140
Älskad klassiker på lätt svenska! Röda Rummet, Strindbergs stora genombrott, är känd för sina Stockholmsskildringar men också för satiren och den humoristiska skildringen av Arvid Falks vänner och bekanta. Röda Rummet ställer frågor om hur man som människa ska leva sitt liv. Läsaren får följa Arvid Falk under ett år då hans ideal sätt på hårda prov. De som är goda och har integritet går det dåligt för och de som kompromissar med sina ideal får erkännanden. Denna välkända klassiker är nu återberättad till lättläst svenska och blir därmed tillgänglig för många fler läsare. Cecilia Davidsson har återberättat originalet till lättläst.