Rasmus Nalle gör en film (ljudbok) av Carla Han
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare)

Rasmus Nalle gör en film (Rasmus Nalle) ljudbok

Pris 29 kr
(0)
Efter en stormig natt hittar Rasmus Nalle och hans vänner en "skatt-tunna" i vrakgodset på stranden. Tunnan visar sig innehålla en filmkamera! Så nu ska de göra en egen film! Men det visar sig vara lättare sagt än gjort – alla vill ha huvudrollen och handlingen kommer de inte överens om. Men till slut lyckas de ändå hitta på en historia som alla är tillfreds med och kan börja spela in filmen. Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Han...
Ljudbok 29 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Carla Hansen (författare), Vilhelm Hansen (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 17 Februari 2022
Längd 0:15
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Rasmus Nalle
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726630596
Efter en stormig natt hittar Rasmus Nalle och hans vänner en "skatt-tunna" i vrakgodset på stranden. Tunnan visar sig innehålla en filmkamera! Så nu ska de göra en egen film! Men det visar sig vara lättare sagt än gjort – alla vill ha huvudrollen och handlingen kommer de inte överens om. Men till slut lyckas de ändå hitta på en historia som alla är tillfreds med och kan börja spela in filmen. Carla Hansen (1906-2001) var en dansk författare. Tillsammans med sin man, illustratören Vilhelm Hansen (1900–1992) skapade hon den oerhört populära serien om Rasmus Nalle (på danska Rasmus Klump). Serien publicerades till en början i tidningar i Danmark, men blev snart tryckt i bokform och spridd till andra länder. Rasmus Nalle har, ända sedan den första utgåvan år 1951, varit en älskad figur hos både barn och vuxna med barnsliga sinnen. Rasmus Nalle älskar pannkakor, och tillsammans med sina vänner och far han världen runt på skeppet Mary. Det finns alltid ett nytt äventyr som väntar!