Pojken som sov med snö i sin säng (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Henning Mankell (författare), Johan Svensson (berättare)

Pojken som sov med snö i sin säng (Joel #3) ljudbok

79 kr
(0)
Joel ska snart fylla tretton år. Det lilla samhälle där han växer upp känns som för trånga kläder. Dessutom börjar han uppleva den märkliga klåda som vuxna kallar för kärlek. Problemet är bara att flickan i hans drömmar är tio är äldre än han själv. För att finna en lösning på sina problem bestämmer han sig för att bli rockstjärna. Det ska hjälpa honom ut i världen. Till allt det som väntar bortanför älven och de djupa skogarna Pojken som sov med snö i sin säng är den tredje boken i serien o...
79 kr
Författare Henning Mankell (författare), Johan Svensson (berättare), Niklas Lindblad (annat), Cecilia Heikkilä (illustratör)
Utgiven 20 September 2017
Längd 5:00
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Joel
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175237879
Joel ska snart fylla tretton år. Det lilla samhälle där han växer upp känns som för trånga kläder. Dessutom börjar han uppleva den märkliga klåda som vuxna kallar för kärlek. Problemet är bara att flickan i hans drömmar är tio är äldre än han själv. För att finna en lösning på sina problem bestämmer han sig för att bli rockstjärna. Det ska hjälpa honom ut i världen. Till allt det som väntar bortanför älven och de djupa skogarna Pojken som sov med snö i sin säng är den tredje boken i serien om Joel. Henning Mankell skildrar mästerligt och med en stor dos humor hur jobbigt det kan vara att växa upp.  Nominerad till Augustpriset och belönad med Expressens Heffaklump.