Outtalat (ljudbok) av Sarah Rees Brennan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sarah Rees Brennan (författare), Malin Halland (berättare)

Outtalat ljudbok

139 kr
(0)
»En ren njutning till roman.« PUBLISHERS WEEKLY »En mörkt humoristisk och utsökt spännande gotisk roman.« KELLEY ARMSTRONG »En sprudlande fantasifull bok som får dig att skratta och samtidigt krossar ditt hjärta.« CASSANDRA CLARE För Kami Glas har han alltid funnits där: Jared, ­pojken hon kan tala med i sitt huvud, men som ingen någonsin sett i verkliga livet – inte ens hon själv. Hon har inte helt lyckats dölja sina inre samtal med Jared för sin omgivning och Kami betraktas därför som ett ...
139 kr
Författare Lars Sundh (annat), Jenny Salmson (annat), Helena Stedman (översättare), Beth White (illustratör), Sarah Rees Brennan (författare), Malin Halland (berättare)
Utgiven 13 februari 2015
Längd 10:48
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176070185
»En ren njutning till roman.« PUBLISHERS WEEKLY »En mörkt humoristisk och utsökt spännande gotisk roman.« KELLEY ARMSTRONG »En sprudlande fantasifull bok som får dig att skratta och samtidigt krossar ditt hjärta.« CASSANDRA CLARE För Kami Glas har han alltid funnits där: Jared, ­pojken hon kan tala med i sitt huvud, men som ingen någonsin sett i verkliga livet – inte ens hon själv. Hon har inte helt lyckats dölja sina inre samtal med Jared för sin omgivning och Kami betraktas därför som ett lite udda inslag i Sorry-in-the-Vale, den sömniga engelska småstad hon bor i. Trots detta har Kami funnit sin plats i det lilla sam­hället. Hon har precis startat en skoltidning tillsammans med sin bästa vän och är nöjd med det mesta i tillvaron. Men på sista tiden har konstiga saker börjat hända. Från skogen hörs illavarslande skrik om natten och bakom fönstren på Aurimere slott är lamporna plötsligt tända igen. Familjen Lynburn, som styrt staden i många generationer, har återvänt efter flera års gåtfull frånvaro. När Kami i hopp om ett scoop börjar forska i familjens historia inser hon att den lilla stad hon trott sig känna så väl är full av hemligheter. Och att pojken hon talar med i sitt huvud mycket väl kan vara nyckeln till alltihop. Outtalat är den första delen i Lynburn Legacy-trilogin, som har lockat till sig en stor och hängiven läsekrets.