Mystiska försvinnanden (ljudbok) av Ola Brising
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ola Brising (författare), Mathias Pernheim (författare), Henrik Högström (författare), Hanna K Schmitz (berättare)

Mystiska försvinnanden (Allers Brott) ljudbok

35 kr
(0)
"Tusentals personer anmäls försvunna varje år. Det är, bland annat, barn som rymmer, äldre som går vilse, människor i psykisk kris och asylsökande som fått avslag. De flesta återfinns snabbt men några förblir borta." Polisen har en enhet vars uppgift är att söka efter försvunna personer. Nya försvinnande kommer ofta in, och klaras upp utan större komplikationer. Det händer dock att de år mer komplicerade fall på sitt bord. Fall där de misstänker att ett grovt brott har begåtts, och där den f...
35 kr
Författare Ola Brising (författare), Mathias Pernheim (författare), Henrik Högström (författare), Hanna K Schmitz (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 12 Februari 2020
Längd 0:47
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer, Deckare
Serie Allers Brott
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726374438
"Tusentals personer anmäls försvunna varje år. Det är, bland annat, barn som rymmer, äldre som går vilse, människor i psykisk kris och asylsökande som fått avslag. De flesta återfinns snabbt men några förblir borta." Polisen har en enhet vars uppgift är att söka efter försvunna personer. Nya försvinnande kommer ofta in, och klaras upp utan större komplikationer. Det händer dock att de år mer komplicerade fall på sitt bord. Fall där de misstänker att ett grovt brott har begåtts, och där den försvunna kan vara i livsfara, eller till och med avliden. Här följer vi polisens polisens arbete med några av de fall av försvinnanden som skakat och upprört Sverige. Vi får också möta deras familjer och anhöriga som berättar om vad som hänt. För dem läker tiden inga sår, och mardrömmarna om vad som hänt den försvunna lämnar dem aldrig. Allers Brott, ”Spännande läsning från Allers Brott. Serien bjuder på verkliga berättelser om grymma mord, mystiska försvinnanden och gripande livsöden. För alla krimälskare!”