Morden på Mangle Street (ljudbok) av M.R.C. Kas
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
M.R.C. Kasasian (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare)

Morden på Mangle Street (Sidney Grice och March Middleton #1) ljudbok

99 kr
(0)
Del 1: Sidney Grice och March Middleton. Den unga, föräldralösa March Middleton har precis rest till London för att bosätta sig hos sin förmyndare Sidney Grice efter sin fars död. Sidney är landets mest berömde privatdetektiv och March har knappt hunnit anlända förrän han får ett nytt fall på halsen. En kvinna har blivit brutalt mördad och allt pekar på att hennes make är den skyldige. Offrets mor är dock övertygad om motsatsen och March erbjuder sig att göra ett försök att rentvå honom. Spå...
99 kr
Författare Fredrika Spindler (översättare), Emma Graves (annat), Callin Öhrvall Delmar (berättare), M.R.C. Kasasian (författare)
Utgiven 28 September 2016
Längd 9:09
Genrer Deckare
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174616811
Del 1: Sidney Grice och March Middleton. Den unga, föräldralösa March Middleton har precis rest till London för att bosätta sig hos sin förmyndare Sidney Grice efter sin fars död. Sidney är landets mest berömde privatdetektiv och March har knappt hunnit anlända förrän han får ett nytt fall på halsen. En kvinna har blivit brutalt mördad och allt pekar på att hennes make är den skyldige. Offrets mor är dock övertygad om motsatsen och March erbjuder sig att göra ett försök att rentvå honom. Spåren tar dem på en resa från East Ends mörkaste gränder till de ståtliga villorna i Bloomsbury. Varje ny ledtråd gör Sidney övertygad om klientens skuld, men snart blir det även uppenbart att fallet riskerar att krossa hans goda rykte som privatdetektiv.