Mördar-Anders och hans vänner (samt en och anna
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jonas Jonasson (författare), Björn Granath (berättare)

Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän) ljudbok

Pris 117 kr
(1)
Johanna Kjellander lämnar predikstolen för gott under burop från sin församling. Nå, yrkesvalet var ändå aldrig hennes. Hon skyller på pappa och Gud i lika delar. Per Persson lever ett torftigt liv efter att farfar slarvat bort den förmögenhet som nu borde varit hans. I stället är sonsonen en uselt betald receptionist på ett tredje klassens hotell. Den bortjagade prästen möter av en slump receptionisten på en parkbänk. Båda är lurade på tillvaron och de har inga problem med att luras tillba...
Ljudbok 117 kr Pris E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jonas Jonasson (författare), Björn Granath (berättare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 21 September 2015
Längd 9:47
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164233202
Johanna Kjellander lämnar predikstolen för gott under burop från sin församling. Nå, yrkesvalet var ändå aldrig hennes. Hon skyller på pappa och Gud i lika delar. Per Persson lever ett torftigt liv efter att farfar slarvat bort den förmögenhet som nu borde varit hans. I stället är sonsonen en uselt betald receptionist på ett tredje klassens hotell. Den bortjagade prästen möter av en slump receptionisten på en parkbänk. Båda är lurade på tillvaron och de har inga problem med att luras tillbaka när möjligheten uppstår. Och det gör den – i mötet med Mördar-Anders. Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)är Jonas Jonassons tredje roman efter världssuccéerna medHundraåringen som klev ut genom fönstret och försvannochAnalfabeten som kunde räkna. Som alltid synliggör Jonasson mänsklighetens tillkortakommanden och förvandlar dem till humor. Han tillåter sina läsare att skratta, le och må bra – samtidigt som han bjuder in den som vill till en djupare tanke.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Bra men inte toppen 🙂

Jonasson fortsätter underhålla med sin twistade livsåskådning och smågalna karaktärer. Boken är stöpet med samma känsla som föregående böcker men i ett mer vanligt Sverige.