Min bästa väns dotter (ljudbok) av Dorothy Koom
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Dorothy Koomson (författare), Anna-Carin Henricsson (berättare)

Min bästa väns dotter ljudbok

Pris 149 kr
(0)
Kamryn Matika och Adele Brannon var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dem. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det var nog blev hon dessutom gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen, två månader före sitt bröllop, bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen. På ett ögonblick mister hon de två viktigaste människorna i sitt liv. Några år senare landar ett brev på dörrmat...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Dorothy Koomson (författare), Anna Henriksson (annat), Anna-Carin Henricsson (berättare), Sofia Boda (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 5 Mars 2020
Längd 13:53
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113105376
Kamryn Matika och Adele Brannon var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dem. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det var nog blev hon dessutom gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen, två månader före sitt bröllop, bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen. På ett ögonblick mister hon de två viktigaste människorna i sitt liv. Några år senare landar ett brev på dörrmattan som berättar att Adele är döende. Hon håller på att förlora kampen mot sin leukemi och vill att hennes bästa vän ska adoptera den nu femåriga dottern, Tegan. Min bästa väns dotter är en berättelse om det stora sveket och den största kärleken.