Messi : biografin (ljudbok) av Guillem Balague
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Guillem Balague (författare), Johan Svensson (berättare)

Messi : biografin ljudbok

179 kr
(0)
Detta är berättelsen om Lionel Andrés Messi, pojken som alltid var minst på plan i barndomens Rosario och som blev den störste någonsin på Camp Nou. Han föddes i Argentina 1987 och var bara några år gammal när han började spela fotboll. Det tog inte lång tid innan FC Barcelona noterade hans potential, och som 16-åring fick han debutera i Barças A-lag. Vid 26 års ålder är han i dag den störste skyttekungen i klubbens historia och Ballon dOr-vinnare fyra år i rad. Det går inte längre att tvivla...
179 kr
105 kr
Författare Johan Svensson (berättare), Jens Ahlberg (översättare), Oscar Rossi (översättare), Guillem Balague (författare)
Förlag Storyside
Utgiven 16 Juni 2014
Längd 16:06
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170369575
Detta är berättelsen om Lionel Andrés Messi, pojken som alltid var minst på plan i barndomens Rosario och som blev den störste någonsin på Camp Nou. Han föddes i Argentina 1987 och var bara några år gammal när han började spela fotboll. Det tog inte lång tid innan FC Barcelona noterade hans potential, och som 16-åring fick han debutera i Barças A-lag. Vid 26 års ålder är han i dag den störste skyttekungen i klubbens historia och Ballon dOr-vinnare fyra år i rad. Det går inte längre att tvivla: Messi måste vara världens bästa fotbollsspelare genom tiderna.