Messa mig (ljudbok) av Alice Hemming
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alice Hemming (författare), Helena Gripe (berättare)

Messa mig (Vilja Bild) ljudbok

95 kr
(0)
En tjej är på väg till en fest och ser en snygg kille på bussen. Tyvärr visar det sig att det är fler som är intresserade av honom. Åh nej, vad ska hon göra nu? En rolig skildring av hur det kan vara att vara ung och kär, och att det lönar sig att vara spontan och våga! Messa mig ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare sp...
95 kr
135 kr
Författare Alice Hemming (författare), Helena Gripe (berättare), Carina Gabrielsson Edling (översättare), Paula Romani (illustratör)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 13 Augusti 2018
Längd 0:07
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Vilja Bild
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177236368
En tjej är på väg till en fest och ser en snygg kille på bussen. Tyvärr visar det sig att det är fler som är intresserade av honom. Åh nej, vad ska hon göra nu? En rolig skildring av hur det kan vara att vara ung och kär, och att det lönar sig att vara spontan och våga! Messa mig ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.