Måns och Mahdi på simhallen (ljudbok) av Kim Fu
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kim Fupz Aakeson (författare), Joakim Sædén (berättare)

Måns och Mahdi på simhallen (Måns och Mahdi #3) ljudbok

95 kr
(0)
Måns och Mahdi ska gå till simhallen. Där ska de göra den häftigaste vattenbomben någonsin. Men allt som är kul är förbjudet och det blir inte alls som de hade tänkt sig. Detta är tredje boken om Måns och Mahdi, en serie berättelser om hur två killar som inte har ett dugg gemensamt (förutom att de bor på samma gård, gillar att göra samma saker och båda drömmer om att bli rika och kända) blir vänner.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett inne...
Ljudbok 95 kr E-Bok 129 kr
Författare Kim Fupz Aakeson (författare), Carina Gabrielsson Edling (översättare), Joakim Sædén (berättare), Rasmus Bregnhøi (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 September 2018
Längd 0:06
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178250639
Måns och Mahdi ska gå till simhallen. Där ska de göra den häftigaste vattenbomben någonsin. Men allt som är kul är förbjudet och det blir inte alls som de hade tänkt sig. Detta är tredje boken om Måns och Mahdi, en serie berättelser om hur två killar som inte har ett dugg gemensamt (förutom att de bor på samma gård, gillar att göra samma saker och båda drömmer om att bli rika och kända) blir vänner.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.