Mållösa United. Maja, Melker och revanschen (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (berättare), Måns Gahrton (berättare)

Mållösa United. Maja, Melker och revanschen (Mållösa United #2) ljudbok

59 kr Tidigare pris: 65 kr
(0)
Melker och Maja går i samma klass i den lilla byn Mållösa i Småland, en 4-6:a. Efter den stora matchen mot grannbyn Segerrike upphör Mållösa United. Maja fortsätter att spela i sitt tjejlag. Men när flera tjejer hoppar av så sammanslås de med ett nytt lag och får nya tränare och det blir inte lika roligt längre. Allt blir för seriöst och prestigefullt. Maja börjar återigen fundera på om de kan starta ett skollag. Men de är ju inte tillräckligt många ... Kanske måste de fråga de som spelade fö...
59 kr Tidigare pris: 65 kr
45 kr
Författare Johan Unenge (författare), Måns Gahrton (författare), Johan Unenge (berättare), Johan Unenge (illustratör), Måns Gahrton (berättare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 15 November 2017
Längd 2:45
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176517277
Melker och Maja går i samma klass i den lilla byn Mållösa i Småland, en 4-6:a. Efter den stora matchen mot grannbyn Segerrike upphör Mållösa United. Maja fortsätter att spela i sitt tjejlag. Men när flera tjejer hoppar av så sammanslås de med ett nytt lag och får nya tränare och det blir inte lika roligt längre. Allt blir för seriöst och prestigefullt. Maja börjar återigen fundera på om de kan starta ett skollag. Men de är ju inte tillräckligt många ... Kanske måste de fråga de som spelade för Segerrike ... Melker känner sig nu hemma i Mållösa och trivs mycket bra med sina nya kompisar. Och då, då börjar hans mamma och pappa prata om att de kanske måste flytta igen. Det kan väl inte vara möjligt? Även i denna bok får vi följa både Maja och Melker och se historien rullas upp, sedd ur bådas synvinkel. "Mållösa United" är en bok om mellanstadieliv, idrott, kompisar, laganda och kärlek.