Majas skolfoto (ljudbok) av Susan Nees
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Susan Nees (författare), Lo Tamborini (berättare)

Majas skolfoto ljudbok

95 kr
(0)
Maja är en påhittig tjej som gör allt på sitt eget sätt. Inför skolfotot provar hon kläder för att det ska bli perfekt. Men trots Majas fina känsla för mode har hennes mamma valt ut andra kläder till skolfotot. Det är världens tråkigaste kläder! Maja måste komma på ett sätt att göra sina kläder speciella. Tur att Maja har en så bra kompis i Oskar. Han är lika påhittig som Maja, fast på ett annat sätt. Lösningen på klädproblemet överraskar läsaren! Med många, glada bilder och humor skapar Maj...
95 kr
129 kr
Författare Susan Nees (författare), Carina Gabrielsson Edling (översättare), Lo Tamborini (berättare), Susan Nees (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 29 januari 2019
Längd 0:16
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178251995
Maja är en påhittig tjej som gör allt på sitt eget sätt. Inför skolfotot provar hon kläder för att det ska bli perfekt. Men trots Majas fina känsla för mode har hennes mamma valt ut andra kläder till skolfotot. Det är världens tråkigaste kläder! Maja måste komma på ett sätt att göra sina kläder speciella. Tur att Maja har en så bra kompis i Oskar. Han är lika påhittig som Maja, fast på ett annat sätt. Lösningen på klädproblemet överraskar läsaren! Med många, glada bilder och humor skapar Maja lust och framgång i läsningen. Berättelsen har ett tydligt barnperspektiv och kompisen Oskar blir en bundsförvant i motståndet mot vuxenvärlden och dess förväntningar på skolfotograferingen.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.