Magikerna (ljudbok) av Lev Grossman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lev Grossman (författare), Dag Andersson (berättare)

Magikerna ljudbok

159 kr
(0)
Quentin Coldwater är begåvad men olycklig. Han går sista året på high school och förbereder sig för ett redan utstakat liv. Allt förändras när han blir antagen till Brakebills, ett hemligt college i New York där han ska genomgå en tuff utbildning i modern magi, men också bekanta sig med annat som hör till vuxenlivet: vänskap, kärlek, sex, droger och alkohol. Ändå finns det inget som kan förbereda honom på den förbluffande upptäckt som väntar efter examen ... Den magiska värld han läste om som...
159 kr
Författare Lev Grossman (författare), Dag Andersson (berättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Gösta Svenn (översättare)
Förlag Pocketförlaget
Utgiven 16 januari 2013
Längd 19:17
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187319013
Quentin Coldwater är begåvad men olycklig. Han går sista året på high school och förbereder sig för ett redan utstakat liv. Allt förändras när han blir antagen till Brakebills, ett hemligt college i New York där han ska genomgå en tuff utbildning i modern magi, men också bekanta sig med annat som hör till vuxenlivet: vänskap, kärlek, sex, droger och alkohol. Ändå finns det inget som kan förbereda honom på den förbluffande upptäckt som väntar efter examen ... Den magiska värld han läste om som liten, finns på riktigt.