Lyckorus (ljudbok) av Kerstin Blidstam Ahlin, S
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kerstin Blidstam Ahlin (författare), Stina Magnusdotter Unné (författare), Kerstin Blidstam Ahlin (berättare)

Lyckorus ljudbok

125 kr
(0)
Detta är andra fristående romanen om Finis liv. Det är en fortsättning på första boken "Vad har du gjort, Finis?" Hon flyttar till Australien och finner kärleken. Tidigare åsidosatte hon sina behov och önskemål och gick helt upp i att ta hand om sin funktionsnedsatta syster. Utan att tveka fortsätter den godhjärtade Finis att förmedla kärlek och omtanke till alla som behöver henne. Finis grubblar mycket och vrider och vänder på sina beslut innan hon till slut löser alla situationer till det p...
Ljudbok 125 kr E-Bok 125 kr
Författare Kerstin Blidstam Ahlin (författare), Stina Magnusdotter Unné (författare), Kerstin Blidstam Ahlin (berättare)
Utgiven 10 Maj 2018
Längd 4:42
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188523150
Detta är andra fristående romanen om Finis liv. Det är en fortsättning på första boken "Vad har du gjort, Finis?" Hon flyttar till Australien och finner kärleken. Tidigare åsidosatte hon sina behov och önskemål och gick helt upp i att ta hand om sin funktionsnedsatta syster. Utan att tveka fortsätter den godhjärtade Finis att förmedla kärlek och omtanke till alla som behöver henne. Finis grubblar mycket och vrider och vänder på sina beslut innan hon till slut löser alla situationer till det positiva. Boken präglas av hennes alla Lyckorus. Kerstin Blidstam Ahlin har fått stor inspiration  till sina romaner från tiden då hon bodde i Indien och Afrika.Numer bor hon i Spanien där hon skrev "Lyckorus". Kerstin känner sig stolt över att som pensionär ha blivit författare .