Lovis Ansjovis och glömskan (ljudbok) av Sanna
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sanna Hellberg (författare), Maria Estling Vannestål (författare), Mikael Rosengren (berättare)

Lovis Ansjovis och glömskan (Lovis Ansjovis #2) ljudbok

109 kr
(0)
Lovis Ansjovis farfar bor på en liten ö i skärgården och har ett hjärta lika stort som havet. Men när han fyller år och hela släkten tar båten ut till ön förstår Lovis att något inte är som vanligt. De vuxna tycker att farfar har blivit vimsig och på kalaset går det mesta fel. Han säger konstiga saker, tårtan blir en katastrof och både farfar och hans glasögon försvinner. Vad är det egentligen som har hänt? Lovis Ansjovis och glömskan är den andra boken om sexåriga Lovis. Böckerna är sk...
109 kr
Författare Sanna Hellberg (författare), Maria Estling Vannestål (författare), Mikael Rosengren (berättare), Sanna Hellberg (illustratör)
Förlag Idus förlag
Utgiven 19 April 2018
Längd 0:10
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175777733
Lovis Ansjovis farfar bor på en liten ö i skärgården och har ett hjärta lika stort som havet. Men när han fyller år och hela släkten tar båten ut till ön förstår Lovis att något inte är som vanligt. De vuxna tycker att farfar har blivit vimsig och på kalaset går det mesta fel. Han säger konstiga saker, tårtan blir en katastrof och både farfar och hans glasögon försvinner. Vad är det egentligen som har hänt? Lovis Ansjovis och glömskan är den andra boken om sexåriga Lovis. Böckerna är skrivna av Maria Estling Vannestål och Sanna Hellberg, som också har ritat bilderna.