Lola och jag (ljudbok) av Chiara Valentina Segr
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Chiara Valentina Segré (författare), Helena Gripe (berättare)

Lola och jag ljudbok

95 kr
(0)
När Stella och Lola träffades första gången visste de genast att det var början på en underbar vänskap. Lola var rädd och ledsen, men Stella hjälpte henne att komma över sin rädsla.  Nu kan de två vännerna ger sig ut på många roliga äventyr tillsammans. De tar en promenad i parken, gör utflykter till havet eller snön, och äter pizza i soffan medan de lyssnar på film.  Detta är en vacker och gripande berättelse om vänskap och överlevnad, med en vändning som uppdagas steg för steg. Genom boke...
95 kr
139 kr
Författare Chiara Valentina Segré (författare), Helena Gripe (berättare), Ida Andersen (översättare), Paolo Domeniconi (illustratör)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 3 September 2019
Längd 0:15
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178252879
När Stella och Lola träffades första gången visste de genast att det var början på en underbar vänskap. Lola var rädd och ledsen, men Stella hjälpte henne att komma över sin rädsla.  Nu kan de två vännerna ger sig ut på många roliga äventyr tillsammans. De tar en promenad i parken, gör utflykter till havet eller snön, och äter pizza i soffan medan de lyssnar på film.  Detta är en vacker och gripande berättelse om vänskap och överlevnad, med en vändning som uppdagas steg för steg. Genom bokens berättare Stella får man veta att Lola är rädd och osäker på världen och behöver hjälp.  Först tror man att Stella är en flicka, men genom hela boken finns små ledtrådar som utmanar en att omvärdera den tanken. Stella är nämligen ledarhunden som hjälper Lola att komma på fötter efter en bilolycka som gjorde henne blind.  Stella beskriver Lolas kamp när hon försöker anpassa sig till sin nya situation. Med Stellas hjälp hittar Lola glädje i sin vardag, och vänskapen mellan dem växer.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.