Leo Bell och jakten på ljuset (ljudbok) av Lisa
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lisa dos Santos (författare), Magnus Ödéhn (berättare)

Leo Bell och jakten på ljuset ljudbok

125 kr
(0)
LEO BELL OCH JAKTEN PÅ LJUSET Har du någon gång lagt något ifrån dig som du sen inte hittar? Det finns en förklaring. Det är knyckarna. Knyckarna lever i en parallell värld till jorden som heter Saphoria. En knyckare tar med sig föremål från jorden till Saphoria i forskningssyfte för att kunna kartlägga jorden och människorna. Folket i Saphoria kallas också solfotare. Saphoria ligger närmare solen än jorden och där flödar energin. En solfotare är sällan sjuk, sover mindre och har ett sjätte ...
125 kr
Författare Lisa dos Santos (författare), Magnus Ödéhn (berättare), Ingela Bergmann (annat), Petra Jisander Eriksson (annat)
Utgiven 10 Oktober 2014
Längd 12:10
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187626982
LEO BELL OCH JAKTEN PÅ LJUSET Har du någon gång lagt något ifrån dig som du sen inte hittar? Det finns en förklaring. Det är knyckarna. Knyckarna lever i en parallell värld till jorden som heter Saphoria. En knyckare tar med sig föremål från jorden till Saphoria i forskningssyfte för att kunna kartlägga jorden och människorna. Folket i Saphoria kallas också solfotare. Saphoria ligger närmare solen än jorden och där flödar energin. En solfotare är sällan sjuk, sover mindre och har ett sjätte sinne, auran.  Leo Bell är pojken som inte fick vara med och sparka fotboll. Leo har blivit blind och rehabiliteras på en blindklinik. Han brottas med sin rädsla för mörkret. En natt träffar Leo knykaren och solfotaren Hollegi, en rosaskimrande solfot. Leo kan plötsligt se. Hollegi och Leo pratar och vänskap uppstår. Leos högsta önskan blir att få följa med Hollegi till den färgsprakande världen Saphoria. Leos önskan går i uppfyllelse. Leo får vara med om ett ett hiskligt spännande äventyr. Leo som kände sig bara fel blir pojken med lejonmodet. I Saphoria ser Leo på riktigt. Författaren Lisa dos Santos har skrivit succésagan om Snick och Snack och vännerna i Kungaskogen som gjort succé. Lisas saga om ”Vännerna i Kungaskogen” griper barnen långt in själen med sagans starka budskap "att vara schysst och en bra kompis". Lisa är också aktuell i SR Barnradion där en av hennes sagor ska produceras och läsas upp av Ebbot. Nu tar Lisa steget längre upp i åldrarna med sitt fängslande berättande med ungdomsromanen "Leo Bell och jakten på ljuset".