Legend (ljudbok) av Stephanie Garber
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stephanie Garber (författare), Julia Dufvenius (berättare)

Legend (Caraval #2) ljudbok

115 kr
(0)
Caraval är över för den här gången, och Scarlett och Tella är äntligen redo att lämna ön. Systrarna borde känna sig lättade - de har kommit bort från deras far och lyckats häva Scarletts arrangerade äktenskap. Men Tella är inte fri än: hon har en skuld att betala till en mystisk välgörare som gett henne ovärderlig information. För att stryka skulden måste hon göra något som ingen har lyckats med: avslöja Direktör Legends riktiga namn. Det enda sättet att komma i närheten av svaret är att vin...
115 kr
115 kr
Författare Stephanie Garber (författare), Carina Jansson (översättare), Julia Dufvenius (berättare), Cecilia Danneker Engström (annat)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 19 November 2018
Längd 11:50
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Serie Caraval
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132207617
Caraval är över för den här gången, och Scarlett och Tella är äntligen redo att lämna ön. Systrarna borde känna sig lättade - de har kommit bort från deras far och lyckats häva Scarletts arrangerade äktenskap. Men Tella är inte fri än: hon har en skuld att betala till en mystisk välgörare som gett henne ovärderlig information. För att stryka skulden måste hon göra något som ingen har lyckats med: avslöja Direktör Legends riktiga namn. Det enda sättet att komma i närheten av svaret är att vinna Caraval, så än en gång måste Tella kasta sig in i spelet. Och nu står ännu mer på spel: om hon inte lyckas få reda på Legends identitet förlorar hon inte bara Caraval, utan också sitt eget liv. Om hon däremot lyckas vinna kommer inte bara skulden betalas: Direktör Legend och Caraval förgörs för gott. Stephanie Garber bor i Kalifornien. Hennes debutbok Caraval som kom 2017 tog YA-världen med storm och fick lysande recensioner. Legendary är bok två i serien om systrarna Dragna.