Kraften i Kärlek och Rädsla (ljudbok) av Margar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov

Kraften i Kärlek och Rädsla ljudbok

149 kr
(0)
Alla val och handlingar vi gör – medvetna eller undermedvetna - görs utifrån att vi vill må bra eller undvika att må dåligt. Detta är grunden till alla beslut som fattas oavsett om det gäller bara dig som individ, i familjerelationen, på en arbetsplats eller i politiska sammanhang. Varje tanke eller handling grundar sig på viljan att må bra och det inre vägledningssystemet – känslorna -  talar om vad som är bra eller dåligt för just dig. Boken beskriver på ett enkelt sätt hur våra grundkänsl...
149 kr
145 kr
Författare Margareta Stenmark Magnusson (författare), Margareta Stenmark Magnusson (berättare), Tommy Andersson-Nordman (annat)
Förlag Kraftskolan
Utgiven 2 Februari 2018
Längd 1:58
Genrer Filosofi Och Religion, Humaniora, Psykologi Och Pedagogik, Familj & Hälsa, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198022643
Alla val och handlingar vi gör – medvetna eller undermedvetna - görs utifrån att vi vill må bra eller undvika att må dåligt. Detta är grunden till alla beslut som fattas oavsett om det gäller bara dig som individ, i familjerelationen, på en arbetsplats eller i politiska sammanhang. Varje tanke eller handling grundar sig på viljan att må bra och det inre vägledningssystemet – känslorna -  talar om vad som är bra eller dåligt för just dig. Boken beskriver på ett enkelt sätt hur våra grundkänslor kärlek och rädsla, både stödjer oss, men även spelar vårt undermedvetna spratt i vissa sammanhang. Med utökad insikt kan vi lättare både förstå och genomskåda oss själva. Den här boken knyter till viss del an till boken Bli din egen Kraftcoach, där livets kraft liknas vid ekonomi, och där kraftkontoutdraget, som är våra känslor, speglar hur mycket vi har på vårt kraftkonto.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Fantastisk

En superbra bok! Rekommendera den varmt.

Super bra språk och intressanta tankar!

En otroligt lättläst bok som öppnar upp för eftertanke! Har läst e boken, ska nu köpa den som ljudbok också.