Kliniken (ljudbok) av Jonathan Kellerman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare)

Kliniken (Alex Delaware) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Den radikala professorn Hope Devane hittas brutalt knivmördad utanför sitt hem. Hon var en stridbar debattör i feministiska frågor och författare till en bästsäljande bok där hon tydligt uttryckte sitt förakt för män. Polisen hittar inga som helst ledtrådar och efter några månaders resultatlöst arbete kontaktar man psykologen Alex Delaware för hjälp. Det visar sig snart att Hope var en kvinna med en hel del hemligheter, både privat och yrkesmässigt. En mörk historia som ger begreppet ”psyko...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jonathan Kellerman (författare), Harald Leander (berättare), Nils Larsson (översättare), Markus Andersson (annat)
Utgiven 11 Maj 2020
Längd 14:02
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178295296
Den radikala professorn Hope Devane hittas brutalt knivmördad utanför sitt hem. Hon var en stridbar debattör i feministiska frågor och författare till en bästsäljande bok där hon tydligt uttryckte sitt förakt för män. Polisen hittar inga som helst ledtrådar och efter några månaders resultatlöst arbete kontaktar man psykologen Alex Delaware för hjälp. Det visar sig snart att Hope var en kvinna med en hel del hemligheter, både privat och yrkesmässigt. En mörk historia som ger begreppet ”psykologisk terror” en helt ny innebörd. Jonathan Kellerman har välförtjänt kallats ”mästaren av psykologiska thrillers” och jämförts med storheter som Harlan Coben och David Baldacci. Hans böcker om radarparet Alex Delaware och Milo Sturgis har legat etta på topplistor runt om i världen.