Kaninen som så gärna ville somna : en annorlund
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Carl-Johan Forssén Ehrlin (författare), Lars Lisa Andersson (berättare), Lars "Lisa" Andersson (berättare)

Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga - Manlig uppläsare ljudbok

117 kr
(0)
Kämpar du med att få ditt barn att somna? Ta hjälp av godnattsagan som får barn att somna på ett nästan magiskt sätt! Kaninen som så gärna ville somna är boken som blivit ett bästsäljande fenomen och toppat bästsäljarlistor i flera länder, översatt till 45 språk och lovordas av föräldrar världen över. När Kalle Kanin inte kan somna, tar mamma Kanin med honom att träffa farbror trollkarl som vet precis vad de ska göra för att somna. Ditt barn får följa med Kalle Kanin på hans resa när de träf...
117 kr
Författare Carl-Johan Forssén Ehrlin (författare), Irina Maununen (illustratör), Linda Ehrlin (annat), Lars Lisa Andersson (berättare), Lars "Lisa" Andersson (berättare)
Utgiven 3 december 2012
Genrer Barnböcker, 0-3 År, 3-6 År, 6-9 År, Fackböcker, Psykologi Och Pedagogik
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186749033
Kämpar du med att få ditt barn att somna? Ta hjälp av godnattsagan som får barn att somna på ett nästan magiskt sätt! Kaninen som så gärna ville somna är boken som blivit ett bästsäljande fenomen och toppat bästsäljarlistor i flera länder, översatt till 45 språk och lovordas av föräldrar världen över. När Kalle Kanin inte kan somna, tar mamma Kanin med honom att träffa farbror trollkarl som vet precis vad de ska göra för att somna. Ditt barn får följa med Kalle Kanin på hans resa när de träffar olika karaktärer som hjälper dem att vaggas till sömns. Boken fungerar perfekt för antingen sovstund eller nattning. Finns även med en kvinnlig uppläsare.