I stormens öga... : Känslor och passioner (ljud
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Dorothea Nicole Agborg (författare), Carina Loarp (berättare), Dorothea Nicole Agborg (berättare)

I stormens öga... : Känslor och passioner (Passioner #1) ljudbok

109 kr
(0)
När Tomas Montgomery såg sig i spegeln under tiden han gjorde sig i ordning för att deltaga i en av hans bästa vänners regelbundet återkommande herrmiddagar, så såg han en ung framgångsrik advokat som redan vid fyrtio års ålder uppnått det mesta i livet. Han var gift med en av de vackraste kvinnor han sett och hade två fina barn. En pojke och en flicka. Hans karriär pekade spikrakt uppåt, och även om det funnits grå moln på himlen så lyste solen nu över hans huvud och det liv han skapat åt si...
109 kr
Författare Dorothea Nicole Agborg (författare), Carina Loarp (berättare), Dorothea Nicole Agborg (berättare), John Svedlin (annat), Adam Lagerqvist (redaktör)
Förlag A Damn Studio
Utgiven 20 november 2018
Längd 7:51
Genrer Romantik, Romaner, Deckare, Romantik & Erotik, Skönlitteratur
Serie Passioner
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198511505
När Tomas Montgomery såg sig i spegeln under tiden han gjorde sig i ordning för att deltaga i en av hans bästa vänners regelbundet återkommande herrmiddagar, så såg han en ung framgångsrik advokat som redan vid fyrtio års ålder uppnått det mesta i livet. Han var gift med en av de vackraste kvinnor han sett och hade två fina barn. En pojke och en flicka. Hans karriär pekade spikrakt uppåt, och även om det funnits grå moln på himlen så lyste solen nu över hans huvud och det liv han skapat åt sig och sin familj. Han gav sig själv ett leende i spegeln och lovade sig själv att vara försiktig med spriten. Han hade ett viktigt mål att förbereda under morgondagen.Föga anade han att fem minuter under kvällen skulle komma att förändra detta liv för alltid. Att dessa fem minuter skulle skapa ett passionsdrama som slutade i både död, våld och förintelse, inte bara för hans familj utan för den närmaste vänkretsen och människor han aldrig mött.