I persikoträdets skugga (ljudbok) av Joanne Har
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Joanne Harris (författare), Mirja Turestedt (berättare)

I persikoträdets skugga (Vianne Rocher #3) ljudbok

Pris 175 kr
(0)
Joanne Harris Choklad blev en internationell succé och filmatiserades av Lasse Hallström. Nu återvänder Vianne Rocher till den lilla franska byn Lansquenet. Vianne och Roux lever med barnen på hans husbåt som numera också hyser ett chocolaterie. En dag får Vianne ett brev från Lansquenet, med bud om ett dödsfall och en gåva som gör att den lilla familjen åter bryter upp och flyttar tillbaka till byn där allting började. Men inget är längre sig likt i den lilla byn. I det kvarter som kallas ...
Ljudbok 175 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Joanne Harris (författare), Mirja Turestedt (berättare), Anna Henriksson (annat), Jan Hultman (översättare), Annika H. Löfvendahl (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 28 Juli 2019
Längd 13:03
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113099118
Joanne Harris Choklad blev en internationell succé och filmatiserades av Lasse Hallström. Nu återvänder Vianne Rocher till den lilla franska byn Lansquenet. Vianne och Roux lever med barnen på hans husbåt som numera också hyser ett chocolaterie. En dag får Vianne ett brev från Lansquenet, med bud om ett dödsfall och en gåva som gör att den lilla familjen åter bryter upp och flyttar tillbaka till byn där allting började. Men inget är längre sig likt i den lilla byn. I det kvarter som kallas för Les Marauds har en koloni med invandrade marockaner slagit sig ned och plötsligt har luften fyllts av orientaliska dofter. Den unga muslimska kvinnan Inès ber inte om ursäkt för sitt ursprung och konfronterar prästen i samband med ett moskébygge. Han vänder sig i sin nöd till Vianne för att försöka överbrygga klyftorna mellan kristna och muslimer. Är Vianne den enda som kan rädda freden och samförståndet i Lansquenet?