Hur svaghet kan bli styrka (ljudbok) av Patrik
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Patrik Sjöberg (författare), Martin Röshammar (författare), Rebecka Malm (författare), Jakob Eklund (berättare), Marie Richardsson (berättare)

Hur svaghet kan bli styrka ljudbok

169 kr
(0)
Ingen svensk har hoppat lika högt som Patrik Sjöberg, 2.42. Men lika högt som han har hoppat, lika svårt har han haft för att prata om de problem han har och har haft. I boken funderar Patrik kring sina svagheter, hur de visar sig, vad de beror på och hur de påverkar hans liv. "Hur svaghet kan bli styrka" är Patriks sätt att avdramatisera "det här med att gå till en psykolog, att gå till någon och prata", som han själv uttrycker det. Psykologen Rebecka Malm analyserar och ger tips som är spec...
169 kr
59 kr
Författare Patrik Sjöberg (författare), Martin Röshammar (författare), Rebecka Malm (författare), Jakob Eklund (berättare), Marie Richardsson (berättare)
Utgiven 24 September 2018
Längd 4:29
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177951148
Ingen svensk har hoppat lika högt som Patrik Sjöberg, 2.42. Men lika högt som han har hoppat, lika svårt har han haft för att prata om de problem han har och har haft. I boken funderar Patrik kring sina svagheter, hur de visar sig, vad de beror på och hur de påverkar hans liv. "Hur svaghet kan bli styrka" är Patriks sätt att avdramatisera "det här med att gå till en psykolog, att gå till någon och prata", som han själv uttrycker det. Psykologen Rebecka Malm analyserar och ger tips som är specifika och allmängiltiga på en och samma gång.