Frisk utan fusk : Vetenskapliga svar på hälsomy
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jessica Norrbom (författare), Maria Ahlsén (författare), Jessica Norrbom (berättare), Maria Ahlsén (berättare)

Frisk utan fusk : Vetenskapliga svar på hälsomyter ljudbok

129 kr
(0)
Hur lever vi ett hälsosammare liv – egentligen? Vi möts dagligen av påståenden om vad som är bäst för kroppen, allt från fasta och detox till mirakelkurer och vitamintillskott. Myterna kring hur vi håller oss friska och starka är många och motsägelsefulla, och ibland helt felaktiga. Är kokosoljan så bra som folk säger och kan C-vitamin bota förkylning? Kan sötningsmedel verkligen orsaka cancer och är kaffedrickande skadligt? Frisk utan fusk ger vetenskapliga och välgrundade svar på de v...
Ljudbok 129 kr E-Bok 99 kr
Författare Jessica Norrbom (författare), Maria Ahlsén (författare), Jessica Norrbom (berättare), Maria Ahlsén (berättare)
Utgiven 17 Augusti 2020
Längd 5:46
Genrer Filosofi Och Religion, Hem & Trädgård, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178197941
Hur lever vi ett hälsosammare liv – egentligen? Vi möts dagligen av påståenden om vad som är bäst för kroppen, allt från fasta och detox till mirakelkurer och vitamintillskott. Myterna kring hur vi håller oss friska och starka är många och motsägelsefulla, och ibland helt felaktiga. Är kokosoljan så bra som folk säger och kan C-vitamin bota förkylning? Kan sötningsmedel verkligen orsaka cancer och är kaffedrickande skadligt? Frisk utan fusk ger vetenskapliga och välgrundade svar på de vanligaste frågorna om kost, träning och hälsa. Maria Ahlsén, medicine doktor i fysiologi och biokemist, och Jessica Norrbom, molekylärbiolog och medicine doktor i fysiologi, hjälper dig att navigera bland alla hälso- och kostråd. De reder ut vad som är nyttigt, vad som är onödigt och vilka populära kostråd som rentav kan vara hälsofarliga. Det går inte att fuska sig till att bli frisk.