Naturkatastrofer (ljudbok) av Alex Woolf
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alex Woolf (författare), Joakim Sædén (berättare)

Naturkatastrofer (Fokus på fakta #6) ljudbok

Pris 189 kr
(0)
Här på jorden finns allt vi behöver - luft att andas, mat att äta och rent vatten att dricka. Men vår planet kan också vara våldsam. Vulkaner får utbrott och sprutar ut moln av aska och floder av glödande lava. Jordbävningar får marken att skaka så att byggnader förstörs och orsakar svåra bränder. Tsunamier sköljer med enorm kraft in mot stränder och förstör hela samhällen vid kusten. Så hur bildas egentligen en vulkan? Och vad gör att vulkaner får utbrott? Varför blir det en tsunami? Hur ka...
Ljudbok 189 kr Pris E-Bok 189 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alex Woolf (författare), Joakim Sædén (berättare), Sara Hemmel (översättare), Bryan Beach (illustratör), Andy Rowland (illustratör)
Utgiven 3 Februari 2020
Längd 0:39
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 6
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178813711
Här på jorden finns allt vi behöver - luft att andas, mat att äta och rent vatten att dricka. Men vår planet kan också vara våldsam. Vulkaner får utbrott och sprutar ut moln av aska och floder av glödande lava. Jordbävningar får marken att skaka så att byggnader förstörs och orsakar svåra bränder. Tsunamier sköljer med enorm kraft in mot stränder och förstör hela samhällen vid kusten. Så hur bildas egentligen en vulkan? Och vad gör att vulkaner får utbrott? Varför blir det en tsunami? Hur kan vi förutspå jordbävningar? I den här omskakande boken om naturkatastrofer får du svar på dessa frågor och många andra. Det här är den sjätte boken i serien Fokus på fakta. I dessa faktaböcker får den vetgirige svar på sina många frågor. De rikligt illustrerade böckerna med sina enkla texter riktar sig till alla nyfikna, men särskilt till barn i slukaråldern.