Flammor av hat (ljudbok) av Bjarke Schjødt Lars
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Bjarke Schjødt Larsen (författare), Patrik Hont (berättare)

Flammor av hat (UNG) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Det är fest på skolan, när det plötsligt börjar brinna. Nästan alla tar sig ut, men inte Clara. Lukas trotsar lågorna och räddar Clara, världens snyggaste tjej. Han får brännskador, men det är det värt, tycker han. Snart pratas det om att branden var anlagd, och det visar sig att Lukas kanske inte är den hjälte som han verkar. Konceptet Ung är riktigt lättlästa ungdomsböcker för yngre tonåren. Titlarna är valda för att spegla en verklighet som kanske inte alla ungdomar lever i, men ändå hör ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 129 kr Pris
Författare Bjarke Schjødt Larsen (författare), Nils Olsson (annat), Catharina Andersson (översättare), Patrik Hont (berättare)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 22 April 2020
Längd 0:18
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Serie UNG
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178255221

Bokons kunder har även köpt

Det är fest på skolan, när det plötsligt börjar brinna. Nästan alla tar sig ut, men inte Clara. Lukas trotsar lågorna och räddar Clara, världens snyggaste tjej. Han får brännskador, men det är det värt, tycker han. Snart pratas det om att branden var anlagd, och det visar sig att Lukas kanske inte är den hjälte som han verkar. Konceptet Ung är riktigt lättlästa ungdomsböcker för yngre tonåren. Titlarna är valda för att spegla en verklighet som kanske inte alla ungdomar lever i, men ändå hör talas om. Här finns stöld, fylla och utsatthet på sociala medier. Men också vänskap, mod och massor med humor.  Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.