Fånge i berget (ljudbok) av Vilhelm Sundbom
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Vilhelm Sundbom (författare), Martin Sundbom (berättare)

Fånge i berget (Bortrövad #1) ljudbok

Pris 75 kr
(0)
Fånge i berget - En ljudbok utöver det vanliga! Skådespelaren Martin Sundbom, som tidigare hörts i bland annat Sveriges radios julkalender, levandegör en fantastisk värld fylld av troll, lyktgubbar och andra väsen. Fånge i berget är den första delen i den hyllade barnboksserien Bortrövad. Lyssna och låt dig trollbindas av nyskriven musik och många roliga och spännande karaktärer. Tims värld vänds upp och ner när han vaknar upp på en okänd plats omgiven av varelser han bara trodde fanns i sa...
Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Vilhelm Sundbom (författare), Jonas Sjöblom (illustratör), Martin Sundbom (berättare), Martin Sundbom (annat)
Utgiven 9 Mars 2020
Längd 3:17
Genrer 6-9 År, 9-12 År, Barnböcker
Serie Bortrövad
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198551044
Fånge i berget - En ljudbok utöver det vanliga! Skådespelaren Martin Sundbom, som tidigare hörts i bland annat Sveriges radios julkalender, levandegör en fantastisk värld fylld av troll, lyktgubbar och andra väsen. Fånge i berget är den första delen i den hyllade barnboksserien Bortrövad. Lyssna och låt dig trollbindas av nyskriven musik och många roliga och spännande karaktärer. Tims värld vänds upp och ner när han vaknar upp på en okänd plats omgiven av varelser han bara trodde fanns i sagorna. I boken får läsaren följa Tim i hans sökande efter sin försvunna syster. Boken baseras på äldre svenska folksägner och tar läsaren med på en resa rakt in i hjärtat av den svenska sagomytologin.