En ond liten handling (ljudbok) av Elizabeth Ge
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elizabeth George (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

En ond liten handling ljudbok

145 kr
(0)
Dottern till en av Barbara Havers bästa vänner kidnappas och spåren leder till Italien. I ett försök att hitta flickan gör Havers ett övertramp och straffas med administrativ tjänst. I stället reser Sir Thomas Lynley till den italienska staden Lucca för att bistå den lokala polisen i utredningen. Snart upptäcker Lynley att fallet har förgreningar långt upp i den italienska maktens korridorer. Elizabeth George är en av världens mest lästa och älskade deckarförfattare. En ond liten handling ä...
145 kr
65 kr
Författare Hanna Axén (översättare), Katarina Ewerlöf (berättare), Elizabeth George (författare), Annika H Löfvendahl (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 23 Januari 2014
Längd 32:01
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113057132
Dottern till en av Barbara Havers bästa vänner kidnappas och spåren leder till Italien. I ett försök att hitta flickan gör Havers ett övertramp och straffas med administrativ tjänst. I stället reser Sir Thomas Lynley till den italienska staden Lucca för att bistå den lokala polisen i utredningen. Snart upptäcker Lynley att fallet har förgreningar långt upp i den italienska maktens korridorer. Elizabeth George är en av världens mest lästa och älskade deckarförfattare. En ond liten handling är hennes artonde roman om Thomas Lynley och Barbara Havers.