En alldeles särskild dag (ljudbok) av Marita Co
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Marita Conlon-McKenna (författare), Gunilla Leining (berättare)

En alldeles särskild dag ljudbok

149 kr
(0)
Kate och Paddy Cassidy har varit gifta i tjugofem år och nu vill Paddy att de gör något alldeles speciellt i samband med silverbröllopet. Men Kate våndas över den hemlighet hon gått och burit på i alla dessa år och som nu kommer att röjas. Erin Harris har förstått sedan länge är hon inte är som de andra i sin familj. Sakta men säkert har hon pusslat ihop bitar av information och nu har hon bestämt sig för att ta reda på vem hon egentligen är och varifrån hon kommer. Nina Harris har alltid ä...
149 kr
149 kr
Författare Marita Conlon-McKenna (författare), Katarina Jansson (översättare), Emma Graves (annat), Gunilla Leining (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 10 Januari 2019
Längd 9:09
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113091235
Kate och Paddy Cassidy har varit gifta i tjugofem år och nu vill Paddy att de gör något alldeles speciellt i samband med silverbröllopet. Men Kate våndas över den hemlighet hon gått och burit på i alla dessa år och som nu kommer att röjas. Erin Harris har förstått sedan länge är hon inte är som de andra i sin familj. Sakta men säkert har hon pusslat ihop bitar av information och nu har hon bestämt sig för att ta reda på vem hon egentligen är och varifrån hon kommer. Nina Harris har alltid ägnat sig helhjärtat åt familjen och äktenskapet. Därför gör det särskilt ont när hennes dotter beslutat sig för att söka upp en kvinna som ingen av dem känner men vars skugga alltid vilat över familjen. Det förflutna kommer man inte undan och därför måste Kate, Erin och Nina - var och på sitt sätt - försonas med det som hände för så många år sedan, hitta ett sätt att hantera det och ge kärleken och lyckan en andra chans.