Edward Finnigans upprättelse (ljudbok) av  Rosl
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Börge Hellström (författare), Shanti Roney (berättare)

Edward Finnigans upprättelse (Evert Grens #3) ljudbok

117 kr
(0)
I Sverige blir en man vid namn John Schwarz häktad för misshandel på en Finlandsfärja. Det är något som inte stämmer med John, vem är han egentligen? En man utan identitet? En man som egentligen borde vara död? I USA förbannar Edward Finnigan sitt öde. Trots att många år har gått kan han inte få ro så länge han inte får upprättelse för mordet på sin dotter. Han har blivit berövad det avslut som han varit så säker på. Kriminalkommissarie Ewert Grens förstår inte först vad det är han har...
117 kr
49 kr
Författare Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Shanti Roney (berättare), Börge Hellström (författare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 6 September 2006
Längd 11:10
Genrer Deckare
Serie Evert Grens
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164230904
I Sverige blir en man vid namn John Schwarz häktad för misshandel på en Finlandsfärja. Det är något som inte stämmer med John, vem är han egentligen? En man utan identitet? En man som egentligen borde vara död? I USA förbannar Edward Finnigan sitt öde. Trots att många år har gått kan han inte få ro så länge han inte får upprättelse för mordet på sin dotter. Han har blivit berövad det avslut som han varit så säker på. Kriminalkommissarie Ewert Grens förstår inte först vad det är han har framför sig när han börjar förhöra John. Ett politiskt spel, men också en härva där mänskliga relationer och starka övertygelser har stor betydelse. Edward Finnigans upprättelse är en berättelse om vad strävan efter upprättelse kan göra med människor. Om vem som är offer och vem som är brottsling. Men framförallt är det en andlöst spännande och intelligent kriminalroman som engagerar och överraskar. Edward Finnigans upprättelse är Anders Roslund och Börge Hellströms tredje kriminalroman. Debutboken Odjuret vann Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman. Box 21 mottogs med fantastiska recensioner och blev nominerad till Svenska deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension