Duvflöjtens härskare (ljudbok) av Kalle Lind
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kalle Lind (författare), Författaruppläsning (berättare), Kalle Lind (berättare)

Duvflöjtens härskare ljudbok

109 kr
(0)
Klas, Lage och Renée från SVT och SR:s julkalender i ett NYTT äventyr! Första boken om hjältarna nu även som ljudbok! Det här är en ny historia om Klas, Lage och Renée, ni vet de där tre som driver en ingenjörsfirma där Renée gör uppfinningar, Lage tappar verktyg och Klas latar sej. Den här gången bygger Renée Världens Bästa Uppfinning. Dessutom möter hon sin ärkefiende i Uppfinnarmästerskapet och blir ovän med en skrothandlare. Men det händer förstås en massa andra grejor också! Kla...
109 kr
Författare Författaruppläsning (berättare), Kalle Lind (författare), Kalle Lind (berättare), Måns Nilsson (medförfattare)
Förlag Roos & Tegnér
Utgiven 12 Januari 2009
Längd 1:57
Genrer Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186047085
Klas, Lage och Renée från SVT och SR:s julkalender i ett NYTT äventyr! Första boken om hjältarna nu även som ljudbok! Det här är en ny historia om Klas, Lage och Renée, ni vet de där tre som driver en ingenjörsfirma där Renée gör uppfinningar, Lage tappar verktyg och Klas latar sej. Den här gången bygger Renée Världens Bästa Uppfinning. Dessutom möter hon sin ärkefiende i Uppfinnarmästerskapet och blir ovän med en skrothandlare. Men det händer förstås en massa andra grejor också! Klas klär ut sej till dykare, Lage bygger ett duvbo på toaletten och stadens polischef knackar på. Och som om inte det vore nog verkar det som om någon försöker bli Duvflöjtens Härskare. Så kort och gott är det en bok om inbrott, tävlingar, bankrån, jakter, överfall, kidnappningar, spaningar, förklädnader, poliser, skurkar, förälskelse och väldigt många duvor!