Drottning Elizabeth. En biografi (ljudbok) av S
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sarah Bradford (författare), Odile Nunes (berättare)

Drottning Elizabeth. En biografi ljudbok

Pris 165 kr
(0)
Elizabeth II var endast 27 år gammal när hon kröntes till drottning av Storbritannien och Nordirland. Under sitt liv har hon upplevt allt från andra världskriget och avkoloniseringen till kalla kriget och murens fall. Hon har träffat elva amerikanska presidenter och sett premärministrar som Churchill och Thatcher komma och gå. Få regenter har upplevt så stora omvälvningar som drottning Elizabeth. Det här är den första biografin om Elizabeth II på svenska. Det är ett fängslande porträtt skriv...
Ljudbok 165 kr Pris E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sarah Bradford (författare), Tove Janson Borglund (översättare), Odile Nunes (berättare), Claes Göran Green (översättare)
Utgiven 9 Augusti 2021
Längd 12:13
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177898191
Elizabeth II var endast 27 år gammal när hon kröntes till drottning av Storbritannien och Nordirland. Under sitt liv har hon upplevt allt från andra världskriget och avkoloniseringen till kalla kriget och murens fall. Hon har träffat elva amerikanska presidenter och sett premärministrar som Churchill och Thatcher komma och gå. Få regenter har upplevt så stora omvälvningar som drottning Elizabeth. Det här är den första biografin om Elizabeth II på svenska. Det är ett fängslande porträtt skrivet av den internationellt erkända historikern Sarah Bradford. Hon har tidigare bland annat skrivit en rosad biografi om Georg VI. Elizabeth II:s liv är känt från den hyllade tv-serien The Crown. I Bradfords biografi får vi ta del av drottningens spännande och innehållsrika livsöde, som samtidigt speglar Storbritanniens samhälleliga utveckling under 1900-talet.