Det vilda fotbollsgänget 1: Leon (ljudbok) av J
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Joachim Masannek (författare), Måns Westling (berättare)

Det vilda fotbollsgänget 1: Leon (Det vilda gänget #1) ljudbok

139 kr
(0)
Möt det vilda gänget! I staden bor ett gäng killar. De älskar att spela fotboll. Rättare sagt, de lever för fotbollen! På vårens första dag rusar de ut till fotbollsplanen. Men det blir inte som de hade tänkt sig. Planen är redan upptagen … av Tjocke Mick och hans tuffa gäng. De kallar sig De oslagbara. Utan att Leon riktigt vet hur det går till har han utmanat De oslagbara på en fotbollsmatch. De som vinner får bestämma över fotbollsplanen. Vad har de gett sig in på? Hur ska de kunna vinna m...
139 kr
Författare Måns Westling (berättare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Joachim Masannek (författare), Jan Birck (illustratör)
Utgiven 4 November 2015
Längd 1:14
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175432151
Möt det vilda gänget! I staden bor ett gäng killar. De älskar att spela fotboll. Rättare sagt, de lever för fotbollen! På vårens första dag rusar de ut till fotbollsplanen. Men det blir inte som de hade tänkt sig. Planen är redan upptagen … av Tjocke Mick och hans tuffa gäng. De kallar sig De oslagbara. Utan att Leon riktigt vet hur det går till har han utmanat De oslagbara på en fotbollsmatch. De som vinner får bestämma över fotbollsplanen. Vad har de gett sig in på? Hur ska de kunna vinna matchen? I den första boken om Det vilda gänget är det Leon som berättar. Han kallas för Slalom-dribblaren och vill gärna göra alla mål själv. Serien om Det vilda gänget är en bästsäljande succé i Tyskland som även har filmatiserats. Böckerna är lästa och älskade av tusentals tyska barn, och nu kommer serien äntligen till Sverige! Hegas - lätta att läsa. Svåra att motstå.