Det står skrivet i stjärnorna (ljudbok) av Alic
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alice Hemming (författare), Joakim Sædén (berättare)

Det står skrivet i stjärnorna (Vilja Bild) ljudbok

95 kr
(0)
En ensam man tycker om att titta på stjärnorna. En kväll åker han till observatoriet där det stora teleskopet finns. Där träffar han Sara, som också brukar titta på stjärnorna. Om längtan efter någon att prata med, och hur slumpen och ett gemensamt intresse kan föra människor samman. Det står skrivet i stjärnorna ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något k...
95 kr
135 kr
Författare Alice Hemming (författare), Carina Gabrielsson Edling (översättare), Joakim Sædén (berättare), Tania Vicedo (illustratör)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 13 Augusti 2018
Längd 0:06
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Vilja Bild
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177236375
En ensam man tycker om att titta på stjärnorna. En kväll åker han till observatoriet där det stora teleskopet finns. Där träffar han Sara, som också brukar titta på stjärnorna. Om längtan efter någon att prata med, och hur slumpen och ett gemensamt intresse kan föra människor samman. Det står skrivet i stjärnorna ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.