Det fördolda / Lättläst (ljudbok) av Hans Rosen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Hans Rosenfeldt (författare), Michael Hjorth (författare), Johan Svensson (berättare)

Det fördolda / Lättläst ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Deckarsuccén på lätt svenska! Sebastian Bergman, före detta polispsykolog, förlorade fru och barn i tsunamin. Sedan dess är inget sig likt. När han reser till Västerås för att sälja sina föräldrars villa stöter han på gamla kollegor från polisen. De utreder ett otäckt mord på en 16-årig pojke och Sebastian blir indragen i utredningen. "Jag är ingen mördare, tänkte mannen. Han släpade den döda pojken nerför slänten. Mördare är onda människor, tänkte han. Jag är inte ond. Jag försöker göra de...
Ljudbok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Hans Rosenfeldt (författare), Michael Hjorth (författare), Johan Werkmäster (medförfattare), Johan Werkmäster (annat), Johan Svensson (berättare)
Förlag LL-förlaget
Utgiven 4 Februari 2013
Längd 3:23
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170533976
Deckarsuccén på lätt svenska! Sebastian Bergman, före detta polispsykolog, förlorade fru och barn i tsunamin. Sedan dess är inget sig likt. När han reser till Västerås för att sälja sina föräldrars villa stöter han på gamla kollegor från polisen. De utreder ett otäckt mord på en 16-årig pojke och Sebastian blir indragen i utredningen. "Jag är ingen mördare, tänkte mannen. Han släpade den döda pojken nerför slänten. Mördare är onda människor, tänkte han. Jag är inte ond. Jag försöker göra det som är rätt och kommer aldrig mer att svika. Sen gick han tillbaka till sin bil." En lättläst bearbetning av Hjorth & Rosenfeldts populära deckardebut Det fördolda. Boken filmatiserades 2010 för SVT med Rolf Lassgård i huvudrollen.