Det brinner! (ljudbok) av Sanne Haugaard, Pia A
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sanne Haugaard (författare), Pia Aagesen (författare), Lo Tamborini (berättare)

Det brinner! (Bästa vänner #2) ljudbok

95 kr
(0)
Ali och Noa bygger en koja i ett träd. Kojan är fin och den är hemlig. Så blir det plötsligt oväder. Det är mörka moln på himlen En blixt visar sig och vännerna ser hur det börjat brinna i ett träd precis vid kojan. Hjälp – vad ska de göra nu? En perfekt bokserie för den som just ska knäcka läskoden. Spännande historier med korta meningar och livfulla illustrationer. Bilderna tillför berättelsen detaljer som inte står explicit texten. Böckerna funkar också bra för högläsning. Lätta att läsa -...
95 kr
95 kr
Författare Malin Stehn (översättare), Lo Tamborini (berättare), Sanne Haugaard (författare), Pia Aagesen (författare), Pernille Lykkegård (illustratör)
Utgiven 23 Augusti 2017
Längd 0:02
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175434278
Ali och Noa bygger en koja i ett träd. Kojan är fin och den är hemlig. Så blir det plötsligt oväder. Det är mörka moln på himlen En blixt visar sig och vännerna ser hur det börjat brinna i ett träd precis vid kojan. Hjälp – vad ska de göra nu? En perfekt bokserie för den som just ska knäcka läskoden. Spännande historier med korta meningar och livfulla illustrationer. Bilderna tillför berättelsen detaljer som inte står explicit texten. Böckerna funkar också bra för högläsning. Lätta att läsa - svåra att motstå!