Den vackraste av drömmar (ljudbok) av Nathalie
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nathalie Brisac (författare), Magnus Schmitz (berättare)

Den vackraste av drömmar ljudbok

95 kr
(0)
Store Gaston är en enkel, samvetsgrann och lojal kille som av sin elaka chef får i uppgift att göra det omöjliga – att fånga en dröm. Gaston inser snart att han måste be ett barn om hjälp. För barn är de enda som fortfarande kan drömma. Det är en liten bok om stora frågor som hur vi lever våra liv. Om vilka vi egentligen är. Den handlar om önskan att hitta tillbaka till våra drömmar och om hur livet bör levas. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk o...
95 kr
139 kr
Författare Magnus Schmitz (berättare), Nathalie Brisac (författare), Rascal (illustratör), Rascal (illustratör), Karin Tidström (översättare)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 23 Mars 2016
Längd 0:23
Genrer 12-15 År, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188293534
Store Gaston är en enkel, samvetsgrann och lojal kille som av sin elaka chef får i uppgift att göra det omöjliga – att fånga en dröm. Gaston inser snart att han måste be ett barn om hjälp. För barn är de enda som fortfarande kan drömma. Det är en liten bok om stora frågor som hur vi lever våra liv. Om vilka vi egentligen är. Den handlar om önskan att hitta tillbaka till våra drömmar och om hur livet bör levas. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.