Den japanske älskaren (ljudbok) av Isabel Allen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Isabel Allende (författare), Sofia Berntsson (berättare)

Den japanske älskaren ljudbok

Pris 175 kr
(0)
Alma Mendel och Ichimei Fukuda var sju år gamla när de möttes för första gången och blev ögonblickligen förälskade i varandra. Han var son till trädgårdsmästaren på egendomen Sea Cliff och hon hade skickats dit av sina föräldrar för att undkomma Förintelsen. Men deras vägar skiljs snart åt. Vid tjugo års ålder möts de igen och förälskelsen väcks till liv, trots att Alma och Ichimei vet att deras hemliga förhållande aldrig får avslöjas. De hänger sig åt passionen i hopp om att den ska ta slut,...
Ljudbok 175 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Isabel Allende (författare), Hanna Axén (översättare), Åsa Hjertstrand Brensén (annat), Sofia Berntsson (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 12 November 2019
Längd 12:24
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113102924
Alma Mendel och Ichimei Fukuda var sju år gamla när de möttes för första gången och blev ögonblickligen förälskade i varandra. Han var son till trädgårdsmästaren på egendomen Sea Cliff och hon hade skickats dit av sina föräldrar för att undkomma Förintelsen. Men deras vägar skiljs snart åt. Vid tjugo års ålder möts de igen och förälskelsen väcks till liv, trots att Alma och Ichimei vet att deras hemliga förhållande aldrig får avslöjas. De hänger sig åt passionen i hopp om att den ska ta slut, men ju mer de försöker släcka åtrån desto starkare blir den. Alma Belasco är 80 år och har precis flyttat in på äldreboendet Lark House. Hon får hela tiden brev och presenter av en mystisk avsändare. Almas moldaviska skötare Irina Bazili blir nyfiken och tillsammans med Almas sonson Seth börjar hon forska i Almas förflutna. Så småningom blottläggs den hemliga kärleksaffär som varat i nära 70 år.