Den besatta (ljudbok) av Catherine Cookson, Cat
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Catherine Cookson (författare), Cathrine Cookson (författare), Hannah Schmitz (berättare), Hanna K Schmitz (berättare)

Den besatta ljudbok

Pris 119 kr
(0)
Äldsta dottern på Pine Hurst, Beatrice, styr över hemmet och sina tre systrar med järnhand efter att deras far dött och lämnat en stor skuld efter sig. John Falconer är en läkare som börjat jobba på stadens klinik. När Beatrice hyr ut en del av huset till Johns mor för att klara finanserna tror han att han hittat en lämplig hustru och de gifter sig. Men snart visar Beatrice sitt rätta jag. Catherine Cookson föddes 1906 i South Shields och dog 1998 i Newcastle-upon-Tyne. "Kate Hannigan", hen...
Ljudbok 119 kr Pris E-Bok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Catherine Cookson (författare), Cathrine Cookson (författare), Britte-Marie Bergström (översättare), Hannah Schmitz (berättare), Hanna K Schmitz (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 6 Februari 2018
Längd 10:32
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788711957318
Äldsta dottern på Pine Hurst, Beatrice, styr över hemmet och sina tre systrar med järnhand efter att deras far dött och lämnat en stor skuld efter sig. John Falconer är en läkare som börjat jobba på stadens klinik. När Beatrice hyr ut en del av huset till Johns mor för att klara finanserna tror han att han hittat en lämplig hustru och de gifter sig. Men snart visar Beatrice sitt rätta jag. Catherine Cookson föddes 1906 i South Shields och dog 1998 i Newcastle-upon-Tyne. "Kate Hannigan", hennes första roman, utkom 1949. Hon var en av 1900-talets mest älskade underhållningsförfattare och blev både upptagen i Brittiska Imperieordern och adlad till följd av sitt författarskap. Flera brittiska tv-serier är baserade på hennes romaner, som översatts i 25 länder.