Bröder i brott (ljudbok) av Sean Rodman
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Sean Rodman (författare), Michael Borch (berättare)

Bröder i brott ljudbok

149 kr
(0)
Ett oväntat byte … … möter de två bröderna ombord på färjan på väg mot Seattle. Planen var att i lugn och ro bryta sig in i de parkerade bilarna på bildäcket och stjäla pengar. Men i en skåpbil gör de ett helt annat fynd – en kidnappad flicka. Resan, som skulle bli brödernas väg ut ur kriminaliteten, tar en helt annan vändning. Plötsligt blir allt på liv och död. Bröder i brott är först ut i Hegas serie På gränsen, där vi samlar aktuella titlar för ungdomar som vill läsa realistiska böcker d...
149 kr
Författare Leif Jacobsen (översättare), Sean Rodman (författare), Leon Remstedt (illustratör), Michael Borch (berättare)
Utgiven 3 November 2015
Längd 1:28
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175432359
Ett oväntat byte … … möter de två bröderna ombord på färjan på väg mot Seattle. Planen var att i lugn och ro bryta sig in i de parkerade bilarna på bildäcket och stjäla pengar. Men i en skåpbil gör de ett helt annat fynd – en kidnappad flicka. Resan, som skulle bli brödernas väg ut ur kriminaliteten, tar en helt annan vändning. Plötsligt blir allt på liv och död. Bröder i brott är först ut i Hegas serie På gränsen, där vi samlar aktuella titlar för ungdomar som vill läsa realistiska böcker där de kan identifiera sig eller hämta förståelse. Böckerna handlar om karaktärer som är ”på glid” eller som av olika anledningar har en tuff livssituation. Läses med fördel på högstadiet och gymnasiet, och öppnar upp för många diskussioner. Hegas – lätta att läsa. Svåra att motstå.