Box 21 (ljudbok) av  Roslund & Hellström, Roslu
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Börge Hellström (författare), Shanti Roney (berättare)

Box 21 (Evert Grens #2) ljudbok

125 kr
(0)
En ung kvinna hittas med trettiofem piskrapp över ryggen i en lägenhet med elektroniska lås. En desperat man blandar tvättmedel och amfetamin medan vener fräts sönder. Snart ska en av dem åka nerför trappan i rullstol, med ansiktet in i en vägg. Den andra ska ta hissen ner till bårhuset, peka med en pistol, ta döda och levande som gisslan. Kriminalkommissarie Ewert Grens och kriminalinspektör Sven Sundkvist leder plötsligt två olika brottsutredningar från en operationssal på akutintaget....
125 kr
49 kr
Författare Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Shanti Roney (berättare), Börge Hellström (författare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 26 maj 2005
Längd 11:26
Genrer Deckare
Serie Evert Grens
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164230256
En ung kvinna hittas med trettiofem piskrapp över ryggen i en lägenhet med elektroniska lås. En desperat man blandar tvättmedel och amfetamin medan vener fräts sönder. Snart ska en av dem åka nerför trappan i rullstol, med ansiktet in i en vägg. Den andra ska ta hissen ner till bårhuset, peka med en pistol, ta döda och levande som gisslan. Kriminalkommissarie Ewert Grens och kriminalinspektör Sven Sundkvist leder plötsligt två olika brottsutredningar från en operationssal på akutintaget. Har döda människor rätt att tala? När ett brottsoffer blir en brottsling - är hon då god eller ond? BOX 21 är en stark kriminalroman som skildrar en mörk sida av samhället. Om handeln med liv som pågår här och nu. Om hur offer blir gärningsmän och om hur vänskap inte alltid är vad man tror. Och om box 21 - som gömmer två unga kvinnors liv. Detta är Anders Roslund och Börge Hellströms andra kriminalroman. De debuterade våren 2004 med Odjuret som har fått stora framgångar i Sverige och utomlands, samt nominerats till Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman.