Onåbar (ljudbok) av Gép Chambon, Édith Chambon
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Gép Chambon (författare), Édith Chambon (författare), Lo Tamborini (berättare)

Onåbar (Bobigny #1) ljudbok

Pris 179 kr
(0)
Sonja har fått en ny mobil, senaste modellen. Den innehåller hela hennes liv: musik, kompisar, bilder - allt. Aldrig att hon hade fått den innan hennes föräldrar skilde sig, men nu kan hon få nästan vad hon vill, till och med en tam råtta. Men under franskalektionen när Sonja sitter som bäst och sms:ar snygge Salem kommer läraren på henne. Läraren tar mobilen och låser in den. Vad ska Sonja göra nu? Tänk om Salem svarar och så kommer hon inte kunna sms:a tillbaka! Sonja behöver en plan för at...
Ljudbok 179 kr Pris E-Bok 179 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Gép Chambon (författare), Édith Chambon (författare), Lo Tamborini (berättare), Johanna Brock (översättare), Édith Chambon (illustratör)
Utgiven 3 Februari 2020
Längd 0:18
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Serie Bobigny
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178817757
Sonja har fått en ny mobil, senaste modellen. Den innehåller hela hennes liv: musik, kompisar, bilder - allt. Aldrig att hon hade fått den innan hennes föräldrar skilde sig, men nu kan hon få nästan vad hon vill, till och med en tam råtta. Men under franskalektionen när Sonja sitter som bäst och sms:ar snygge Salem kommer läraren på henne. Läraren tar mobilen och låser in den. Vad ska Sonja göra nu? Tänk om Salem svarar och så kommer hon inte kunna sms:a tillbaka! Sonja behöver en plan för att kunna kontakta Salem igen. Den nya serien Bobigny handlar om ett gäng ungdomar i en fransk förort. I första delen Onåbar följer vi Sonja och hennes bekymmer med kärleken, föräldrarna, franskaläxor och en beslagtagen mobiltelefon. En vardagsnära seriebok för ungdomar med charmiga och stilsäkra illustrationer om att vara tonåring i Frankrike.