Berättelsen om Benas (ljudbok) av Leif Eriksson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif Eriksson (författare), Martin Svensson (författare), Ben Mitkus (författare), Viktor Åkerblom (berättare)

Berättelsen om Benas ljudbok

Pris 99 kr
(0)
I Berättelsen om Benas får vi följa Ben Mitkus från de fattiga barndomsåren i Litauen och den lilla staden Maeikiai till Stockholmsförorten Rinkeby och de tuffa skolåren där Ben blir mobbad och hamnar i kriminalitet. Vändningen kommer när Bens mamma förälskar sig i en italienare och flyttar med Ben till Sicilien. Det stränga och konservativa italienska skolsystemet visar sig passa Ben perfekt, och när Bens mamma bryter upp från pojkvännen och flyttar tillbaka till Sverige blir Ben inom kort ...
Ljudbok 99 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leif Eriksson (författare), Martin Svensson (författare), Ben Mitkus (författare), Viktor Åkerblom (berättare)
Utgiven 21 Oktober 2019
Längd 3:36
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178611355
I Berättelsen om Benas får vi följa Ben Mitkus från de fattiga barndomsåren i Litauen och den lilla staden Maeikiai till Stockholmsförorten Rinkeby och de tuffa skolåren där Ben blir mobbad och hamnar i kriminalitet. Vändningen kommer när Bens mamma förälskar sig i en italienare och flyttar med Ben till Sicilien. Det stränga och konservativa italienska skolsystemet visar sig passa Ben perfekt, och när Bens mamma bryter upp från pojkvännen och flyttar tillbaka till Sverige blir Ben inom kort oväntat bäst i klassen. Det är under det följande året som Ben upptäcker Ask (Ask and Answer) och Youtube, och snart är han tillsammans Joakim Lundell populärast på Ask med 140 000 följare. BEN MITKUS är i dag en av Sveriges största influencers med över 500 000 prenumeranter på sin Youtube-kanal och 370 000 följare på Instagram.