Bennys foodtruck (ljudbok) av Cath Jones, Mia U
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cath Jones (författare), Mia Underwood (författare), Joakim Sædén (berättare)

Bennys foodtruck (Vilja Bild) ljudbok

95 kr
(0)
Benny lagar god kyckling som han säljer i sin foodtruck. Men en dag trillar han ner från en stege och skadar ryggen. Hur ska det nu gå för Benny och hans foodtruck? En bok om att skapa förutsättningar för att få jobb – och om att träffa nya vänner! Bennys foodtruck ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett inn...
95 kr
135 kr
Författare Cath Jones (författare), Mia Underwood (författare), Carina Gabrielsson Edling (översättare), Joakim Sædén (berättare)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 13 Augusti 2018
Längd 0:06
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie Vilja Bild
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177236382
Benny lagar god kyckling som han säljer i sin foodtruck. Men en dag trillar han ner från en stege och skadar ryggen. Hur ska det nu gå för Benny och hans foodtruck? En bok om att skapa förutsättningar för att få jobb – och om att träffa nya vänner! Bennys foodtruck ingår i Vilja bild - riktigt lättlästa böcker med bildstöd. Där texten kompletteras av många tecknade eller fotografiska illustrationer.  Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.