Att leva medvetet : självaktning, självacceptan
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Annalena Mellblom (författare)

Att leva medvetet : självaktning, självacceptans, ditt livssyfte - Vägledd utbildning ljudbok

225 kr
(0)
Utbildning Självaktning Att vara angelägen att skilja mellan fakta, tolkningar och känslorAtt ha en önskan att inte bara lära känna den yttre verkligheten utan också den inre, det vill säga dina egna behov, känslor, reaktioner och dina egna motiv så att du inte längre är som en främling eller ett mysterium för dig själv. Självacceptans Innebär att du utan förnekelse eller undvikande är villig att uppmärksamma att du faktiskt - tänker det du tänker - känner det du känner - att du faktiskt öns...
225 kr
Författare Annalena Mellblom (författare), Annalena Mellblom (annat), Max Sokoleski (annat), Camilla Hosenfeld (illustratör)
Förlag Numberoneyou AB
Utgiven 8 Maj 2015
Längd 0:41
Genrer Filosofi Och Religion, Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187959196
Utbildning Självaktning Att vara angelägen att skilja mellan fakta, tolkningar och känslorAtt ha en önskan att inte bara lära känna den yttre verkligheten utan också den inre, det vill säga dina egna behov, känslor, reaktioner och dina egna motiv så att du inte längre är som en främling eller ett mysterium för dig själv. Självacceptans Innebär att du utan förnekelse eller undvikande är villig att uppmärksamma att du faktiskt - tänker det du tänker - känner det du känner - att du faktiskt önskar det du önskar - att du faktiskt har gjort det du har gjort - att du faktiskt just nu är den du är  Självacceptans omfattar begreppen medkänsla och generositet - att du är din egen bästa vän, insikten över att du kommer oavsätt att leva med dig själv i hela mitt liv. Ditt livssyfte Leva meningsfullt och med ditt syfte Det är bara du som kan välja de mål och syften för vilka du lever Ingen annan på ett lämpligt sätt utforma din tillvaro.